PSV tickets kopen, hoe doe je dat? PSV is één van de drie Nederlandse topclubs. PSV heeft binnen Nederland een grote en trouwe achterban.

Direct Bestellen

Er is dan ook veel vraag naar PSV tickets en het Phillips Stadion raakt, zeker in Europese wedstrijden, vaak uitverkocht. Het kan dan ook lastig zijn om PSV tickets te kopen. Op deze pagina geef ik uitleg over het kopen van PSV tickets voor Eredivisie en Europese wedstrijden.

psv-tickets

PSV Eindhoven Tickets kopen

PSV tickets zijn via verschillende partijen te koop. Het meest voor de hand liggend is om je kaarten te kopen op de website van PSV. De verkrijgbaarheid van PSV tickets hangt erg af van de tegenstander en de competitie, maar vrijwel altijd heb je een seizoenkaart of club card nodig om kaarten te kunnen bestellen.

Daarnaast is het zo dat indien je beschikt over een club card, je een gelimiteerd aantal PSV kaarten kan bestellen. Ook dit hangt af van tegenstander maar meestal is dit tussen de twee en vier tickets per club card.

Mocht jij niet beschikken over een seizoen/club card, of PSV kaarten zoeken voor een uitverkochte wedstrijd, dan is er een alternatief namelijk Voetbalticketshop!

Direct Bestellen

Voetbalticketshop is leverancier van tal van voetbaltickets waaronder die van PSV. Bij hun kan je dus meerdere kaarten bestellen en een (seizoen)club card is niet nodig! In het bestelproces kan je zelf aangeven op welke zijde en ring je plaats wilt nemen in het stadion. Wanneer je voor meerdere personen PSV kaarten koopt zit je gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

psv-kaarten

PSV Europa League Tickets kopen

Op deze website geef ik advies over het kopen van tickets voor wedstrijden van Europese voetbalclubs. PSV is vrijwel elk seizoen Europees actief en speelt dan ook veel wedstrijden tegen ploegen waar ticketadvies voor gegeven wordt op deze site.

Allereerst zijn Europa League tickets voor PSV haar wedstrijden te koop via PSV zelf. Deze tickets raken meestal uitverkocht aan seizoenkaarthouders en/of supportersvereniging, phoxy of FC PSV leden. Mocht jij geen lid zijn, geen seizoenkaart hebben of naast kaarten hebben gegrepen, dan is er gelukkig nog een mogelijkheid.

Direct Bestellen

Een aantal voetbalreisorganisaties bieden tickets voor clubs waar PSV in Europees verband tegen speelt. Mocht het zo zijn dat tickets voor deze wedstrijden leverbaar zijn dan zal ik dat op deze pagina melden. Let op, het gaat hier dus wel om tickets op de thuisvakken, ook in in Europese uitwedstrijden van PSV. Bekijk hieronder per wedstrijd hoe jij aan Europa League tickets PSV kan komen.

champions-league-kaarten

PSV Champions League Tickets

PSV Champions League tickets kopen was eerder mogelijk via deze website. Via een partner was het mogelijk om tickets voor de wedstrijden tegen Rangers FC te kopen. Helaas redde PSV het niet in de PlayOffs van de Champions League.

Direct Bestellen

Mocht PSV komend seizoen Champions League spelen dan zijn mogelijkheden om PSV Champions League tickets te kopen hier te vinden.

PSV Conference League Tickets

Vorig seizoen kwam PSV behoorlijk ver in de Conference League. Op dit moment speelt PSV een niveautje hoger namelijk in de Europa League. Mocht PSV later dit seizoen in de Conference League uitkomen dan geef ik op deze pagina tips voor het kopen van PSV Conference League Tickets.

Wedstrijden van PSV bezoeken, en met name in Europees verband, zijn absoluut de moeite waard. Ik beoordeel deze tickets met 9,5/10.

Voetbaltickets gerelateerde clubs en competities