Ben jij op zoek naar Glasgow Rangers tickets voor de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt? Lees hier dan alles over op onze pagina over Europa League Finale Tickets. Voor overige Glasgow Rangers tickets, lees hieronder verder.

Glasgow Rangers tickets, hoe kom je daaraan? Glasgow Rangers voetbalt officieel onder de nieuwe naam Rangers FC. Glasgow Rangers werd in 2012 failliet verklaard. Dit hield in dat zij hun licentie en plaats in de Schotse Premiership kwijtraakten.

Direct Bestellen

Ze maakten een doorstart in op het vierde niveau onder de naam Rangers FC en maakten, via drie achtereenvolgende kampioenschappen, hun comeback naar de Premiership. Afgelopen seizoen werden zij zelfs kampioen op het hoogste niveau in Schotland!

Nu is het aan de nieuwe coach Giovanni van Bronckhorst om dit succes voort te zetten. Wil jij een wedstrijd bezoeken? Lees dan in dit artikel onder andere hoe je Rangers FC tickets koopt.

Glasgow Rangers tickets kopen

Glasgow Rangers heeft een zeer trouwe achterban. Vrijwel elke wedstrijd is uitverkocht en zelfs op het Schotse vierde niveau speelden ze thuis gemiddeld voor 40.000 toeschouwers. Ik raad dan ook aan om je Glasgow Rangers tickets op tijd te kopen via een voetbalreisbureau.

Direct Bestellen

Een Nederlandse en betrouwbare organisatie die je kan helpen aan Glasgow Rangers tickets is Voetbalticketxpert. Zij hebben tickets voor al Glasgow Rangers haar thuiswedstrijden. Bij Voetbalticketxpert ben je vaak voordelig uit doordat zij enkel losse tickets verkopen. Wanneer je voor meerdere personen boekt heb je de garantie dat niemand alleen komt te zitten. Bestel nu dus direct je Glasgow Rangers tickets!

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Rangers FC tickets

glasgow-rangers-tickets

Glasgow Rangers stadion en vervoer

Het prachtige Glasgow Rangers stadion, Ibrox, werd oorspronkelijk gebouwd in 1899. Door de jaren heen werden verschillende verbouwingen en renovaties gedaan waardoonder het bouwen van de hoofdtribune in 1929. Deze hoofdtribune staat nog steeds waardoor er een echte voetbaltempel staat met moderne veiligheidsvoorzieningen en historische elementen.

Direct Bestellen

Het Glasgow Rangers stadion heeft capaciteit voor ongeveer 50.000 toeschouwers en deze zitten er over het algemeen altijd. Het stadion is vernoemd naar de wijk waar het in ligt, Ibrox.

Wanneer je naar het stadion wilt kan je in het centrum de metro pakken vanaf halte St. Enoch. Deze brengt je met een directe verbinding in iets minder dan 10 minuten naar de halte Ibrox. Vanuit hier loop je in ongeveer 5 minuten naar het stadion.

Glasgow Rangers Voetbalreis

Een Glasgow Rangers voetbalreis is een absolute aanrader. Een wedstrijd van Glasgow Rangers is altijd een beleving en zeker wanneer deze in Europees verband is of tegen Celtic. Op voetbalgebied kan je jouw Glasgow Rangers voetbalreis natuurlijk combineren met een wedstijd of stadionbezoek van Celtic.

glasgow-rangers-stadion

Ook Glasgow zelf is een geweldige bestemming voor een weekend met vrienden. Glasgow is een gezellige stad met vele barretjes, clubs, restaurants en bezienswaardigheden!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Schotse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Schotland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!