PSG tickets kopen, hoe doe je dat? Paris Saint German, afgekort PSG, is sinds de overname in 2011 uitgegroeid tot absolute topclub. Er werden enorme bedragen geïnvesteerd om uiteindelijk tot een selectie te komen met de beste spelers van de wereld zoals bijvoorbeeld Messi, Neymar en Mbappé.

Direct Bestellen

In Frankrijk worden inmiddels de prijzen aaneengeregen waardoor de vraag naar Paris Saint Germain tickets ook flink is toegenomen. Wil jij PSG haar sterren in actie zien? Ontdek dan in dit artikel hoe je het beste Paris Saint Germain tickets kan kopen.

PSG Tickets kopen

Paris Saint Germain is altijd al een grote club in Frankrijk geweest. Door het aantrekken van sterspelers en het winnen van prijzen is deze fanschare met name internationaal enorm toegenomen. Het stadion van Paris Saint Germain heeft een capaciteit van 47.428 en is meestal uitverkocht.

Als voetbaltoerist en niet seizoenkaarthouder van de club is het dan ook lastig om zelf PSG tickets via de club te kopen. Ik raad dan ook aan dit via een erkende voetbalticketorganisatie te boeken. Gelukkig zijn er een aantal Nederlandse organisaties die je kunnen helpen.

Direct Bestellen

De partij die ik adviseer voor het kopen van losse PSG tickets is Voetbalticketshop. Zij hebben PSG kaarten voor alle thuiswedstrijden, dus ook voor affiches in de Champions League. Bij de meeste wedstrijden kan je zelf kiezen welke sector van het stadion je plaats wilt nemen. In het Parc de Princes zit je gegarandeerd tot minimaal twee personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij naast je Paris-Saint Germain tickets ook direct een hotel boeken? Dan kan dit bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 biedt PSG voetbalreizen aan bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Omdat zelf een hotel boeken in Parijs behoorlijk prijzig kan zijn kan het voordeliger zijn om direct je voetbalreis bij Number 1 te boeken.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

PSG stadion en vervoer

Het Paris Saint Germain stadion, genaamd Parc de Princes werd al in 1897 gebouwd. Uiteraard vonden er verschillende renovaties plaats waardoor er nu een modern stadion waar bijna 48.000 toeschouwers in kunnen staat. De laatste renovatie vond plaats voor het EK 2016 toen hier vier groepswedstrijden en één achtste finale werd gespeeld.

Direct Bestellen

Het PSG stadion ligt een stukje van de toeristische attracties vandaan. Met het openbaar vervoer doe je hier zo’n 45 minuten over. Mocht je met een drankje naar de wedstrijd toe willen leven dan is er meer te doen in het centrum dan bij het stadion. Rondom het stadion liggen wel een aantal parken en andere bekende sportfaciliteiten zoals tennispark Roland Garros.

PSG Voetbalreis

Een PSG voetbalreis is de laatste jaren erg populair geworden. Voor Nederlanders is het mogelijk om op zo’n vijf uur rijden absolute wereldsterren in actie te zien. Uiteraard heeft Parijs zelf ook tal van attracties om jezelf te vermaken.

Op sportgebied kan je overwegen Roland Garros te bezoeken. Wellicht is het mogelijk om tijdens je PSG voetbalreis ook het kleinere Paris FC te bezoeken. Deze club is momenteel actief in de top van de Ligue 2 maar zal vermoedelijk binnen enkele seizoenen ook Ligue 1 spelen. Tot slot zou je een bezoek kunnen brengen aan het stadion van het Franse elftal, het stade France.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!