Champions League tickets, hoe kom je daaraan? In de Champions League spelen Europa’s beste voetbalteams tegen elkaar. De Champions League staat garant voor prachtige affiches en internationaal topvoetbal met de beste spelers.

Champions League wedstrijden zijn dan ook erg populair en hierdoor is het dan vaak ook lastig om Champions League Tickets te kopen. Ben jij op zoek naar Champions League tickets? Lees dan verder hoe jij hier aan kunt komen!

Champions League Tickets kopen – Groepsfase

De wedstrijden in de groepsfase van de Champions League worden gespeeld van dinsdag 7 september 2022 tot en met 2 november 2022. De Champions League begint dit seizoen eerder dan normaal en de groepsfase is ook eerder afgerond in verband met het WK 2022.

Champions League tickets zijn direct te bestellen voor veel van de deelnemende teams. Kies hieronder de ploeg waarvan jij een Champions League wilt bezoeken en ontdek de mogelijkheden.

Groep E
AC Milan
Chelsea
Red Bull Salzburg
Dinamo Zagreb
Groep F
Real Madrid
RB Leipzig
Shaktar
Celtic
Groep H
PSG
Juventus
Benfica
Maccabi Haifa

Champions League Finale 2023 tickets kopen

Uiteraard hebben ook veel voetballiefhebbers de droom om de Champions League Finale 2023 bij te wonen. Kaarten voor de finale worden normaal gesproken verkocht via de ploegen die het tegen elkaar op zullen nemen. Op moment van schrijven zijn deze nog niet bekend. Daarnaast zal een groot gedeelte van de beschikbare kaarten naar sponsoren van de Champions League gaan.

champions-league-kaarten

Vaak kunnen ook voetbalreisorganisaties je helpen aan Champions League Finale tickets. Op dit moment is hier nog onduidelijkheid over. Zodra er partners zijn die je kunnen helpen aan Champions League Finale 2023 tickets zal ik dat vermelden op deze pagina.

Champions League Finale 2023 datum

De Champions League Finale van 2023 zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni 2023 in Istanbul. Oorspronkelijk zou de finale in Istanbul gespeeld worden in 2020, en zou Wembley in 2023 het decor zijn voor de finale. Door de gevolgen van corona zijn deze finales doorgeschoven en is nu in 2023 dus alsnog Istanbul aan de beurt.

Champions League Finale 2023 stadion

De finale zal worden gespeeld in het Atatürk Olympisch stadion te Istanbul. Het zal de tweede Champions League Finale zijn die in dit stadion gespeeld wordt. in 2005 werd de legendarische finale tussen AC Milan en Liverpool hier ook gespeeld.

champions league finale 2020 stadion

Het stadion is in 2020 gerenoveerd voor de Champions League finale. De locatie van de finale werd echter gewijzigd door corona maar daardoor zal nu in 2023 alsnog de finale hier gespeeld worden. Het stadion heeft een capaciteit van 75.145. Normaal gesproken speelt het Turkse nationale elftal hier haar thuiswedstrijden.

Champions League tickets knock-out fase

Zodra de achtste finales bekend zal zal hier informatie volgen over het kopen van Champions League tickets voor de knock-out fase.

Champions League wedstrijden staan natuurlijk garant voor een geweldige ervaring. Ik beoordeel het bezoeken hiervan dan ook met 10/10.

Overige Europees voetbal tickets