Nederland Ecuador tickets kopen, hoe doe je dat? Uit de loting is gebleken dat Nederland het onder andere tegen Ecuador opneemt in Poule A van het WK 2022. Deze wedstrijd zal de tweede wedstrijd zijn van Nederland op het WK. Bij gunstige resultaten kunnen zij zich deze wedstrijd dus plaatsen voor de Knock-out fase.

WK Tickets Kopen

Wil jij Nederland aanmoedigen tegen Ecuador op het WK 2022 in Qatar? Lees dan verder en ontdek hoe jij Nederland Ecuador tickets kan kopen.

Nederland Ecuador tickets kopen

Op vrijdag 1 april 2022 heeft de loting plaatsgevonden waaruit bekend is geworden dat Nederland onder andere Ecuador treft in de groepsfase van het WK 2022. De kaartverkoop voor het WK 2022 was al eerder begonnen maar toen ging het om een zogenaamde blinde verkoop. Dit wil zeggen dat je kaarten koopt voor een bepaalde wedstrijd zonder te weten welke landen elkaar hierin treffen.

nederland-ecuador-stadion

Onlangs is de tweede ronde van de ticketverkoop voor het WK 2022 afgelopen. Hiervoor kon je je inschrijven tot 28 april 2022 via de website van de FIFA. In deze tweede ronde worden tickets verloot onder de inschrijvingen. Mocht jij je hebben aangemeld dan krijg je op zijn vroegst 31 mei per e-mail te horen of jij ook daadwerkelijk Nederland-Ecuador tickets krijgt toegewezen.

Indien jij nu al direct Nederland-Ecuador tickets wilt kopen dan is die mogelijkheid er via Stubhub. Dit is een internationaal platform waarop particulieren hun kaarten van sportwedstrijden (en concerten) onderling kunnen verkopen, vergelijkbaar met Ticketswap. Op dit platform zijn ook tickets voor Nederland-Ecuador op het WK verkrijgbaar!

WK Tickets Kopen

Bekijk het aanbod van Nederland-Ecuador tickets op Stubhub hier!

Nadat je tickets hebt weten te bemachtigen en eventueel een accommodatie hebt weten te regelen heb je nog één ding nodig, de Hayya card.

WK 2022 Qatar Hayya Card (Fan ID)

Om Nederland-Ecuador op het WK 2022 te bezoeken heb je, naast Nederland Ecuador kaartjes, ook een Hayya Card nodig. Deze kan je aanvragen op deze website. De Hayya card heb je allereerst nodig om Qatar zelf binnen te komen. Ook heb je, naast je Nederland Ecuador kaarten, deze Hayya Card nodig om toegang tot het Khalifa International Stadion te krijgen.

Om alles voor iedereen toegankelijk te maken kan je met de Hayya Card ook gebruik maken van gratis bus en metroservices om jouw wedstrijd te bezoeken.

Nederland Ecuador WK 2022 datum

Nederland Ecuador zal gespeeld worden op vrijdag 25 november 2022 om 19:00 lokale tijd. In Nederland is het in de winter twee uur vroeger. De wedstrijd zal dus om 17:00 Nederlandse tijd worden gespeeld.

Nederland Ecuador WK 2022 stadion

Nederland Ecuador zal worden gespeeld in het Khalifa International stadion in Al Rayyan.

WK Tickets Kopen

Dit stadion werd voor het eerst geopend in 1976 en voor het laatst gerenoveerd in 2018. Het Qatarees voetbalelftal werkt hier normaal gesproken haar thuiswedstrijden af. Het stadion biedt tegenwoordig plaats aan 40.000 toeschouwers.

Tijdens het WK zullen hier 8 wedstrijden worden gespeeld. Het gaat hier om 7 groepswedstrijden en de wedstrijd om de derde en vierde plaats.

senegal-nederland-doha

Nederland Ecuador speelstad

Nederland Ecuador zal worden gespeeld in Al Rayyan. Hoewel Al Rayyan een redelijk grote stad voor Qatarese begrippen valt veruit het meeste te beleven in hoofdstad Doha. Het is dan ook aannemelijk dat je in Doha wilt verblijven en zeker wanneer je meerdere wedstrijden bezoekt aangezien hier 4 van de in totaal 8 stadions zich bevinden.

WK Tickets Kopen

Gelukkig is de afstand tussen Doha en Al Rayyan slechts een kleine 40 kilometer.

WK tickets kopen

Ben je op zoek naar tickets voor andere WK 2022 wedstrijden bekijk dan ook onze andere pagina’s over het WK