Senegal Nederland tickets, hoe kom je daaraan? Senegal is de eerste tegenstander van het Nederlands elftal op het WK 2022 in Qatar. Deze wedstrijd zal ook nog eens de boeken in gaan als officiële openingswedstrijd van het WK 2022.

Nederland kan meteen haar borst nat maken want Senegal won recentelijk, onder leiding van sterspeler Sabido Mané, de Afrika cup.

WK Tickets Kopen

Wil jij Nederland aanmoedigen en ze helpen aan een droomstart van het WK. Lees dan snel verder en ontdek hoe je Senegal Nederland tickets voor het WK 2022 koopt!

senegal-nederland-kaarten

Senegal Nederland tickets kopen

De loting en het daaropvolgende speelschema zijn zeer recent bekend geworden. De kaartverkoop voor het WK 2022 is al een tijdje bezig, maar het ging hier om een blinde verkoop omdat niet bekend was wie in welke poule kwam.

Inmiddels is de tweede ronde van de ticketverkoop voor het WK 2022 afgelopen. Hiervoor kon je je aanmelden tot 28 april 2022 via de website van de FIFA. In deze tweede ronde werden tickets verloot onder de aanmeldingen. Mocht jij je hebben aangemeld dan krijg je op zijn vroegst 31 mei per e-mail te horen of jij ook daadwerkelijk Senegal-Nederland tickets krijgt toegewezen.

Wil jij alsnog Senegal-Nederland tickets kopen dan is die mogelijkheid er via Stubhub. Dit is een internationaal platform waarop particulieren hun kaarten van sportwedstrijden (en concerten) onderling kunnen verkopen, vergelijkbaar met Ticketswap. Op dit platform zijn ook tickets voor deze openingswedstrijd van het WK verkrijgbaar!

WK Tickets Kopen

Bekijk het aanbod van Senegal-Nederland tickets op Stubhub hier!

Nadat je tickets hebt weten te bemachtigen en eventueel een accommodatie hebt weten te regelen heb je nog één ding nodig, de Hayya card.

WK 2022 Qatar Hayya Card (Fan ID)

Om Senegal-Nederland op het WK 2022 te bezoeken heb je, naast Senegal-Nederland tickets, ook een Hayya Card nodig. Deze kan je aanvragen op deze website. De Hayya card heb je allereerst nodig om Qatar zelf binnen te komen. Ook heb je, naast je Senegal-Nederland kaarten, deze Hayya Card nodig om toegang tot het Al Thumama Stadion te krijgen.

Om alles voor iedereen toegankelijk te maken kan je met de Hayya Card ook gebruik maken van gratis bus en metroservices om jouw wedstrijd te bezoeken.

Senegal Nederland WK 2022 datum

Zoals gezegd zal Senegal Nederland de eerste wedstrijd zijn die op het WK 2022 gespeeld wordt. Voor het eerst sinds 2006 zal het gastland, in dit geval Qatar, niet het WK openen.

WK Tickets Kopen

Senegal Nederland zal gespeeld worden op maandag 21 november 2022 om 13:00 lokale tijd. In de winter is het tijdsverschil met Qatar twee uur. Nederlandse tijd zal het duel om 11:00 worden afgewerkt.

senegal-nederland-stadion

Senegal Nederland WK 2022 stadion

Senegal Nederland wordt gespeeld in het Al Thumama stadion in Doha.

WK Tickets Kopen

Het Al Thumama stadion is gloednieuw en werd in november 2021 geopend. Het stadion biedt plaats aan 40.000 toeschouwers.

Tijdens het WK zullen hier 8 wedstrijden worden gespeeld. Ongeacht het vervolg van het toernooi zal dit de enige wedstrijd zijn die Nederland afwerkt in dit stadion.

senegal-nederland-doha

Senegal Nederland speelstad

Senegal Nederland wordt gespeeld in Doha. Doha is de hoofdstad van Qatar en ook de stad waar veruit het meeste te doen is. Mocht je naar Qatar afreizen dan is dit waarschijnlijk ook de stad waar je zal verblijven.

WK tickets kopen

Ben je op zoek naar tickets voor andere WK 2022 wedstrijden bekijk dan ook onze andere pagina’s over het WK