Ajax Liverpool tickets kopen, hoe doe je dat? Liverpool is één van de tegenstanders van Ajax in de groepsfase van de Champions League. Uiteraard willen veel Ajacieden zien hoe hun ploeg het ervan afbrengt tegen de verliezend finalist van afgelopen seizoen.

Direct Bestellen

Wil jij hier ook bij zijn? Dat kan! Lees snel verder en ontdek hoe je Ajax Liverpool tickets koopt.

ajax-tickets

Kaartverkoopinformatie Ajax Liverpool

Uiteraard was het mogelijk om via Ajax zelf tickets voor de wedstrijd tegen Liverpool te kopen. Wel moest je hiervoor (seizoen)clubkaart houder zijn. Zoals elk seizoen zijn ook dit jaar Champions League tickets voor Ajax haar thuiswedstrijden weer razendsnel uitverkocht.

Direct Bestellen

Gelukkig zijn er andere partijen om alsnog Ajax Liverpool tickets te kopen. Deze tickets zijn nog steeds op voorraad en je kan hier meerdere kaarten kopen. Een (seizoen)clubkaart of supportersvereniging lidmaatschap is zelfs niet nodig.

ajax-kaartjes

Ajax Liverpool tickets kopen

Er is een Nederlands voetbalticketbureau dat nog beschikt over Ajax Liverpool kaarten. Het gaat hier om voetbalticketshop. Zij hebben nog een ruime voorraad van kaarten voor deze wedstrijd. Bij hun kan je zelfs kiezen of je kaarten voor de korte of lange zijde in de Johan Cruijff ArenA wilt.

Bovendien krijg je wanneer je met meerdere personen gaat de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Bestel direct jouw tickets en zorg dat jij aanwezig bent bij Ajax Liverpool!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Ajax Liverpool wedstrijdinformatie

Ajax Liverpool is Ajax haar vijfde wedstrijd, en tevens laatste thuiswedstrijd, in Groep A van de Champions League. De wedstrijd zal worden gespeeld op woensdag 26 oktober 2022, om 21:00 in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

Direct Bestellen

In 2020 werd deze wedstrijd ook gespeeld. Destijds werd het 0-1 voor Liverpool door een eigen doelpunt van Tagliafico. In deze wedstrijd zal weleens beslist kunnen worden wie zich voor de knockout-fase van de Champions League 2022/2023 plaatst. Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10! Zorg ervoor dat je erbij bent en bestel direct je tickets!

champions-league-kaarten

Champions League tickets voor overige wedstrijden