Benfica Ajax tickets bestel je hier! Nadat er twee keer geloot moest worden blijkt Benfica de volgende tegenstander te zijn van Ajax in de Champions League. Deze heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League zal plaatsvinden op woensdag 23 februari 2022 in het Estádio da Luz te Lissabon.

Direct Bestellen

Het is nu al mogelijk om je kaarten voor deze wedstrijd te boeken. Hoe dat kan ontdek je op deze pagina. Lees snel verder en zorg dat jij erbij bent!

Benfica Ajax tickets kopen

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om via Ajax.nl kaarten te kopen. Door de coronasituatie is het ook niet duidelijk of, en zo ja hoeveel, uitfans Ajax mee mag nemen naar Lissabon.

Direct Bestellen

Wil jij toch bij deze wedstrijd zijn dan is het mogelijk om via ticketleveranciers van Benfica kaarten te kopen op de thuisvakken voor Benfica-Ajax!

benfica-ajax-voetbalreis

In dit artikel ligt ik twee betrouwbare en Nederlandse partijen uit waarbij je nu al direct jouw Benfica Ajax tickets kan bestellen.

Benfica Ajax voetbalreis boeken

Het is nu mogelijk om Benfica Ajax tickets te bestellen bij deze aanbieder. Op moment van schrijven zijn tickets hier verkrijgbaar vanaf €129,- en zit je gegarandeerd met minimaal met twee personen naast elkaar. Via deze leverancier kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt.

Je kan hier losse kaarten kopen maar indien gewenst is het ook mogelijk direct een hotel te boeken. Aangezien er maar een klein bedrag bij komt bij het boeken van een hotel adviseer ik dit meteen te regelen. Meestal is dit voordeliger dan wanneer je zelf losse tickets en een hotel boekt.

Direct Bestellen

Een bijkomend voordeel in deze tijden is dat deze aanbieder, P1 Travel, een speciale covid-19 verzekering heeft. Dit houdt in dat je in aanmerking komt voor terugbetaling wanneer de wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld zal worden. Voor de voorwaarden raad ik aan contact op te nemen met deze aanbieder van de Benfica Ajax voetbalreis.

Klinkt goed? Boek hier direct je voetbaltickets en eventueel hotelovernachting(en)!

Benfica Ajax losse tickets kopen

Ben jij enkel op zoek naar losse Benfica Ajax tickets? Dan is er, naast bovenstaande, nog een tweede betrouwbare Nederlandse aanbieder namelijk Voetbalticketxpert.

Zij zijn een betrouwbare en ervaren leverancier van Benfica kaarten en dus ook voor deze wedstrijd tegen Ajax. Op het moment van schrijven lijken de kaarten zelfs goedkoper dan bij P1 maar je zal hier nog wel zelf je hotel moeten boeken.

Bekijk hier het aanbod van VoetbalticketXpert

Speeldatum Benfica – Ajax

Benfica – Ajax wordt gespeeld op woensdag 23 februari 2022 om 21:00 in het Estádio da Luz te Lissabon

Direct Bestellen

*Allebei de aanbieders omschreven in dit artikel zijn ervaren en betrouwbaar. Ik beoordeel deze aanbieders dan ook met 9,5/10!