Benfica tickets kopen, hoe doe je dat? Benfica is Portugal’s meest succesvolle voetclub. Wel is het weer even geleden dan Benfica zich kroonde tot kampioen van Portugal. Wil jij live aanschouwen of Benfica dit jaar de titel gaat veroveren?

Direct Bestellen

Lees dan snel verder op deze pagina en ontdek hoe jij zelf Benfica tickets kan kopen.

Benfica tickets kopen

Benfica is één van de traditionele topclubs in Portugal. Benfica heeft dan ook een zeer grote achterban en raakt dan ook vaak uitverkocht. Daarom is het raadzaam om Benfica tickets ruim van tevoren te kopen en dit is zeker het geval bij topwedstrijden tegen Sporting Lissabon, FC Porto of wedstrijden in de Champions League.

benfica-ajax-voetbalreis

Mijn advies is om online, alvorens je afreist naar Lissabon je Benfica kaarten te kopen bij een betrouwbare voetbalreisorganisatie. De organisatie die ik aanraad voor Benfica tickets is Voetbalticketxpert.

Voetbalticketxpert verkoopt tickets voor al Benfica haar thuiswedstrijden in zowel de Portugese competitie als de Champions League. Zij verkopen uitsluitend losse tickets waardoor je zelf nog helemaal vrij bent om je reis en hotel te boeken. Over het algemeen is het aanbod van Voetbalticketxpert dan ook voordeliger dan bij andere aanbieders.

In het bestelproces kan je zelf kiezen of je kaarten voor de lange of korte zijde wilt boeken. Ook heb je de garantie dat, wanneer jij meerdere Benfica tickets koopt, niemand alleen komt te zitten. Alle reden dus om je Benfica tickets te boeken bij deze voetbalreisorganisatie.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Benfica voetbaltickets

Benfica stadion en vervoer

Benfica speelt haar thuiswedstrijden in het prachtige Estádio da Luz. Dit stadion werd geopend in 2003 en was één van de stadions waar wedstrijden voor het EK 2004 gespeeld werden, waaronder de finale waarin Griekenland Europees kampioen werd. Het stadion biedt plaats aan meer dan 66.000 toeschouwers.

benfica-tickets

Het Benfica stadion ligt een stuk uit het centrum. Mijn advies is om de metro te nemen. Vlakbij het centrum kan je opstappen op halte Restauradores. Een klein kwartier later stap je uit bij halte
Alto dos Moinhos. Vanaf hier loop je in een kleine 10 minuten naar het Benfica stadion.

Direct Bestellen

Naast de EK finale van 2004 werden er ook twee Champions League Finales in dit stadion afgewerkt. Het gaat hier om de edities van 2014 en die van 2020.

Benfica voetbalreis

Een Benfica voetbalreis is een echte aanrader. Benfica is een topclub die attractief voetbal speelt in een schitterend stadion met een geweldige sfeer. Ook Lissabon is een bruisende stad met meestal ook nog eens erg goed weer. Je kan je hier dagen lang vermaken.

benfica-voetbalreis

Ook op voetbalgebied is er naast Benfica nog meer te beleven. Zo zou je kunnen kijken of het mogelijk is om ook een wedstrijd en/of het stadion van stadsgenoot Sporting Lissabon te bezoeken.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Portugese voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Portugal? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!