Espanyol tickets kopen, hoe doe je dat? Veel voetballiefhebbers denken bij de stad Barcelona niet direct aan RCD Espanyol. Toch kan het erg leuk zijn om een wedstrijd bij de tweede club van Barcelona bij te wonen.

Direct Bestellen

Hoewel het nieuwe stadion officieel niet in Barcelona ligt, is dit wel zeer nabij en goed vanuit Barcelona te bereiken. Ideaal dus wanneer je La Liga voetbal wilt combineren met je weekendje Barcelona!

Op deze pagina deel ik tips over hoe je het beste Espanyol tickets kan kopen. Daarnaast geef ik tips voor het vervoer naar het stadion.

espanyol tickets

Espanyol tickets kopen

Espanyol tickets zijn eenvoudig online te bestellen via Voetbaltravel. Bij Voetbaltravel worden tickets van vrijwel al Espanyol haar thuiswedstrijden aangeboden. Op de website kan je zelf je Espanyol voetbalreis samenstellen door Espanyol tickets en een hotel uit te kiezen. Neem dus een kijkje op hun website voor de mogelijkheden en prijzen.

Direct Bestellen

Mocht jij al in Barcelona zijn en/of bereid zijn wat risico te nemen, dan kan je proberen kaarten te kopen bij de ticketoffice in het stadion. Voor de derby tegen FC Barcelona en de toppers tegen Real Madrid en Atletico Madrid is dit sowieso geen optie omdat deze wedstrijden dagen van tevoren zijn uitverkocht.

Vertrek jij liever met wat meer zekerheid naar Barcelona bestel dan direct via onderstaande knop!

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van RCD Espanyol voetbaltickets.

Espanyol Tickets Tip: Bij Espanyol zijn er enkel ingangen in de hoeken. Vanuit hier is het eenvoudig om op andere vakken te komen, tenzij deze zijn uitverkocht. Zo konden wij tijdens mijn bezoek plaats nemen op de lange zijde terwijl ik de goedkoopste kaarten in de hoek had gekocht. Dit is een eenvoudige manier om veel geld te besparen!.”

espanyol stadion

Espanyol stadion – Vervoer

Het Espanyol stadion ligt tussen de dorpjes Cornellà en El Prat. De meeste supporters en bezoekers komen uit Barcelona, hier heeft de club ook haar oorsprong. Vanuit Barcelona kan je de metro nemen naar halte Gavarra. Vanuit hier is het nog een kwartiertje lopen naar het Espanyol stadion.

Direct Bestellen

Een andere optie is om met het openbaar vervoer naar de halte Cornellà-Riera of Almeda te pakken. Dit brengt je wat dichter bij het stadion. Echter, moet je wel iets buiten het centrum van Barcelona opstappen. Bekijk dus even vanuit je verblijf wat voor jou het handigst is.

Tips voor rondom het stadion

Hier kan ik helaas kort over zijn. Rondom het stadion is niet veel te doen. Mijn advies is dan ook niet heel vroeg naar het stadion te komen en de tijd voor en na de wedstrijd zoveel mogelijk in Barcelona door te brengen.

Mijn RCD Espanyol voetbalreis

Bezochte wedstrijd: RCD Espanyol – Villareal CF (2-2)
Datum: 17-01-2016

Plaats: Barcelona, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Estadi Cornellà-El Prat
Capaciteit: 42.000
Toeschouwersaantal: 16.251

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Spanje? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!