Espanyol tickets kopen, hoe doe je dat? Veel voetballiefhebbers denken bij de stad Barcelona niet direct aan RCD Espanyol. Toch kan het erg leuk zijn om een wedstrijd bij de tweede club van Barcelona bij te wonen.

Direct Bestellen

Hoewel het nieuwe stadion officieel niet in Barcelona ligt, is dit wel zeer nabij en goed vanuit Barcelona te bereiken. Ideaal dus wanneer je La Liga voetbal wilt combineren met je weekendje Barcelona!

Op deze pagina deel ik tips over hoe je het beste Espanyol tickets kan kopen. Daarnaast geef ik tips voor het vervoer naar het stadion.

espanyol tickets

Espanyol tickets kopen

Espanyol tickets zijn meestal te verkrijgen via Number 1 Voetbalreizen. Number 1 biedt voetbalreisarrangementen bestaande uit voetbaltickets, hotelovernachting(en) inclusief ontbijt voor veel Spaanse voetbalclubs. Mocht je niet direct je Espanyol arrangement kunnen bestellen vraag dan een offerte aan!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Mocht jij liever losse Espanyol tickets kopen dan raad ik aan contact op te nemen met Voetbalticketshop. Zij beschikken meestal over contacten voor het kopen van losse tickets voor Spaanse voetbalclubs, dus ook voor de derby tegen FC Barcelona en de toppers tegen Real Madrid en Atlético Madrid.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Espanyol Tickets Tip: Bij Espanyol zijn er enkel ingangen in de hoeken. Vanuit hier is het eenvoudig om op andere vakken te komen, tenzij deze zijn uitverkocht. Zo konden wij tijdens mijn bezoek plaats nemen op de lange zijde terwijl ik de goedkoopste kaarten in de hoek had gekocht. Dit is een eenvoudige manier om veel geld te besparen! Uiteraard is dit wel op eigen risico, maar in het ergste geval neem je alsnog plaats op de korte zijde waar je kaarten voor hebt gekocht!

espanyol stadion

Espanyol stadion – Vervoer

Het Espanyol stadion ligt tussen de dorpjes Cornellà en El Prat. De meeste supporters en bezoekers komen uit Barcelona, hier heeft de club ook haar oorsprong. Vanuit Barcelona kan je de metro nemen naar halte Gavarra. Vanuit hier is het nog een kwartiertje lopen naar het Espanyol stadion.

Direct Bestellen

Een andere optie is om met het openbaar vervoer naar de halte Cornellà-Riera of Almeda te pakken. Dit brengt je wat dichter bij het stadion. Echter, moet je wel iets buiten het centrum van Barcelona opstappen. Bekijk dus even vanuit je verblijf wat voor jou het handigst is.

Tips voor rondom het stadion

Hier kan ik helaas kort over zijn. Rondom het stadion is niet veel te doen. Mijn advies is dan ook niet heel vroeg naar het stadion te komen en de tijd voor en na de wedstrijd zoveel mogelijk in Barcelona door te brengen.

Direct Bestellen

Espanyol voetbalreis

Het is zeker aan te raden om een voetbalreis naar Espanyol te maken. De sfeer van de supporters is behoorlijk fanatiek en eerlijk gezegd vond ik hier meer sfeer dan bij rivaal FC Barcelona. Uiteraard is in Barcelona voldoende te beleven voor een geweldige voetbalreis met je vrienden.

Direct Bestellen

Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Spanje? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!