Espanyol tickets kopen, hoe doe je dat? Voor veel voetballiefhebbers staat een wedstrijd Espanyol bezoeken niet bovenaan op de wensenlijst. Toch kan het erg leuk zijn om een wedstrijd bij de tweede club van Barcelona bij te wonen. Hoewel het nieuwe stadion officieel niet in Barcelona ligt, is dit wel zeer nabij en goed vanuit Barcelona te bereiken.

Direct Bestellen

Op deze pagina deel ik tips over hoe je het beste Espanyol tickets kan kopen. Daarnaast geef ik tips voor het vervoer naar het stadion.

espanyol tickets

Espanyol tickets kopen

Espanyol tickets zijn eenvoudig online te bestellen van Voetbalreizen.com. Bij Voetbalreizen kan je jouw Espanyol voetbalreis precies samenstellen zoals jij wilt. Zo kan je kiezen voor losse Espanyol tickets, tickets met hotel of eventueel ook inclusief vlucht. Neem dus een kijkje op hun website voor de mogelijkheden en prijzen.

Mocht jij al in Barcelona zijn en/of bereid zijn wat risico te nemen, dan kan je proberen kaarten te kopen bij de ticketoffice in het stadion. Voor de derby tegen FC Barcelona en de toppers tegen Real Madrid en Atletico Madrid is die geen optie omdat deze wedstrijden dagen van tevoren zijn uitverkocht. Voor overige wedstrijden is het vaak wel mogelijk om kaarten “aan de deur” te kopen.

Voor mijn wedstrijd tegen Villareal heb ik ongeveer 15 minuten voor de aftrap een kaartje gekocht bij de ticketbox van het stadion. Vertrek jij liever met wat meer zekerheid naar Barcelona bestel dan via onderstaande knop!

Direct Bestellen

De goedkoopste Espanyol kaarten kosten €30,-. Door de tip die hieronder staat adviseer ik deze, indien mogelijk, te kopen!

Espanyol Tickets Tip: “RCD Espanyol raakt niet altijd uitverkocht. In Spanje worden over het algemeen toegangskaarten bij de ingang gecontroleerd en vervolgens niet meer. Bij Espanyol zijn er enkel ingangen in de hoeken. Vanuit hier is het eenvoudig om op andere vakken te komen. Zo konden wij tijdens mijn bezoek plaats nemen op de lange zijde. Deze kaarten kosten normaal gesproken €60,- waardoor dit een eenvoudige manier is om veel geld te besparen!.”

espanyol stadion

Espanyol stadion – Vervoer

Het Espanyol stadion ligt tussen de dorpjes Cornellà en El Prat. De meeste supporters en bezoekers komen uit Barcelona, hier heeft de club ook haar oorsprong. Vanuit Barcelona kan je de metro nemen naar halte Gavarra. Vanuit hier is het nog een kwartiertje lopen naar het Espanyol stadion.

Een andere optie is om met het openbaar vervoer naar de halte Cornellà-Riera of Almeda te pakken. Dit brengt je wat dichter bij het stadion. Echter, moet je wel iets buiten het centrum van Barcelona opstappen. Bekijk dus even vanuit je verblijf wat voor jou het handigst is.

Direct Bestellen

Tips voor rondom het stadion

Hier kan ik helaas kort over zijn. Rondom het stadion is niet veel te doen. Mijn advies is dan ook niet heel vroeg naar het stadion te komen en de tijd voor en na de wedstrijd zoveel mogelijk in Barcelona door te brengen.

Mijn RCD Espanyol voetbalreis

Bezochte wedstrijd: RCD Espanyol – Villareal CF (2-2)
Datum: 17-01-2016

Plaats: Barcelona, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Estadi Cornellà-El Prat
Capaciteit: 42.000
Toeschouwersaantal: 16.251

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Spanje? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!