Getafe tickets kopen, hoe doe je dat? Wanneer iemand een voetbalwedstrijd in Madrid wilt bezoeken wordt direct gedacht aan Real Madrid of Atlético Madrid. Echter heeft Madrid veel meer voetbal te bieden. Alleen al op het hoogste niveau, de Primera División, zijn vier Madrileense voetalclubs actief!

Direct Bestellen

Naast de twee eerder genoemde topclubs zijn dit Rayo Vallecano en Getafe CF. In dit artikel leg ik uit hoe je Getafe tickets kan kopen.

Wedstrijd getafe bezoeken

Getafe tickets kopen

Getafe is de laatste jaren bezig aan een opmars. Zo werd er in de afgelopen seizoenen Europees voetbal behaald waarin onder andere Ajax werd uitgeschakeld. Met de successen komen vaak ook meer toeschouwers en zeker in een toeristische stad als Marid. Daardoor is het bij Getafe drukker dan ooit.

Steeds meer wedstrijden raken uitverkocht. Zeker de ffiches tegen tegen Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid en de Europese wedstrijden. Om toch zeker te zijn van je tickets voordat je naar Madrid afreist raad ik aan je voetbalreis te boeken bij een erkend voetbalreisbureau namelijk Number 1 Voetbalreizen.

Direct Bestellen

Number 1 biedt arrangementen aan bestaande uit voetbaltickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt voor veel Spaanse voetbalclubs. Mocht je niet direct je Getafe voetbalreis kunnen boeken vraag dan een offerte aan.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Getafe tickets

Koop jij liever losse Getafe tickets dan raad ik aan contact op te nemen met Voetbalticketshop. Voetbalticketshop beschikt over contacten voor het kopen van losse tickets voor onder andere Spaanse voetbalwedstrijden. Waarschijnlijk kunnen zij je dus ook helpen aan Getafe tickets.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Getafe stadion – Vervoer

Het Getafe stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Metrohalte Los Espartales ligt voor het stadion. Echter, hier loopt geen lijn heen vanuit het centrum van Madrid en is dit dus vaak geen optie.

Direct Bestellen

Alternatieven naar het Getafe stadion zijn om de trein te nemen naar station El Cesar of Las Margaritas- Universidad. Deze stations zijn te bereiken vanuit het centrum van Madrid, dit duurt ongeveer twintig minuten. Vanaf deze stations is het nog ongeveer een kwartier lopen naar het Getafe stadion.

getafe voetbalreis

Tips voor rondom het Getafe stadion

Bij het stadion zitten een aantal leuke restaurantjes en barretjes. Zelf heb ik wat gegeten bij El Rincon, dit was erg lekker en goedkoop. Voor het stadion kun je Irish pub The Gold’s Abbey vinden. Dit is een leuke plaats om met de supporters een biertje te drinken.

Getafe voetbalreis

Het is erg leuk om een Getafe voetbalreis te maken. De sfeer is erg knus en het gaat er minder massaal aan toe dan bij grote broers Real Madrid en Atlético Madrid. Zoals gezegd is kan je hier komen met zo’n twintig minuten met de trein vanuit Madrid. Getafe is dan ook goed te combineren met een bezoek aan deze wereldstad wat het een geweldige voetbalreis maakt.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!