Getafe – Ajax tickets kopen, hoe doe je dat? Op 16 december is geloot dat Getafe – Ajax de volgende Europese wedstrijd voor Ajax is. Getafe – Ajax wordt gespeeld op 20 februari 2020 in het mooie stadion Coliseum Alfonso Perez. In dit artikel geef ik tips over hoe je aan Getafe tickets kan komen.

Direct Bestellen

Getafe – Ajax tickets kopen

Ajax geeft op haar website aan dat informatie omtrent kaartverkoop begin januari bekend wordt gemaakt. Het is aannemelijk dat er een beperkt aantal Getafe – Ajax tickets zullen zijn. Zelf ben ik eerder bij een wedstrijd van Getafe geweest en deel daarom mijn tips om nu al aan kaarten voor wedstrijden van Getafe te komen.

Bij wedstrijden die vaak via de reguliere verkoop uitverkocht raken, zoals bijvoorbeeld tegen Real Madrid, Barcelona en vermoedelijk ook tegen Ajax, is het mogelijk om een voetbalreis te boeken bij Voetbaltravel.

Op dit moment worden hotelovernachting en wedstrijdticket vanaf €238,- aangeboden. Ook is het bij Voetbaltravel mogelijk om een volledig verzorgde reis naar Getafe – Ajax te boeken inclusief vliegticket. Mijn advies is dan ook om te kijken of je hier je voetbalreis, of losse Getafe Ajax kaarten, kan kopen.

Direct Bestellen

Wedstrijd getafe bezoeken

Getafe tickets kopen, overige wedstrijden

Wanneer iemand een voetbalwedstrijd in Madrid wilt bezoeken wordt direct gedacht aan Real- of Atletico Madrid. Echter heeft Madrid veel meer voetbal te bieden. Alleen al op het hoogste niveau, de primera division, zijn 4 Madrileense voetalclubs actief!

Naast de twee eerder genoemde topclubs zijn dit CD Leganés en Getafe CF. De laatste bezocht ik en hieronder deel ik mijn ervaringen.

Het is voor de meeste wedstrijden in la liga, en de copa del rey, eenvoudig om tickets voor Getafe te kopen. Dit kan bijvoorbeeld online via Getafe haar website. Voor de meeste wedstrijden is het ook goed mogelijk om voor de aftrap een kaartje bij het stadion te kopen. Voor mijn bezoek koos ik voor het laatste. Ik betaalde €30,- voor mijn kaartje op de korte zijde voor het mooie affiche Getafe – Sevilla.

Direct Bestellen

Getafe tickets

Getafe Tickets Tip: “Getafe tickets in de competitie zijn zelden uitverkocht. Bepaal of jij op de korte of lange zijde wilt zitten en koop op deze tribune de goedkoopst mogelijke tickets. Naar de tribunes zijn geen verschillende ingangen. Je kan vaak dus overal op die tribune plaatsnemen.”

Het is ook mogelijk om een georganiseerde voetbalreis naar Getafe te boeken. Voetbaltravel is één van de weinige Nederlandse voetbalreisbureaus die zowel reizen als losse tickets voor Getafe aanbiedt. Neem hiervoor dus een kijkje op hun website.

Getafe stadion – Vervoer

Het Getafe stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Metrohalte Los Espartales ligt voor het stadion. Echter loopt hier geen lijn heen vanuit het centrum van Madrid en is dit dus vaak geen optie. Alternatieven naar het Getafe stadion zijn om de trein te nemen naar station El Cesar of Las Margaritas- Universidad. Deze stations zijn te bereiken vanuit het centrum van Madrid, dit duurt ongeveer 20 minuten. Vanaf deze stations is het nog ongeveer een kwartier lopen naar het Getafe stadion.

Getafe stadion

Direct Bestellen

Tips voor rondom het Getafe stadion

Bij het stadion zitten een aantal leuke restaurantjes en barretjes. Zelf heb ik wat gegeten bij El Rincon, dit was erg lekker en goedkoop. Voor het stadion kun je Irish pub The Gold’s Abbey vinden. Dit is een leuke plaats om met de supporters een biertje te drinken.

Mijn voetbalreis Getafe

Bezochte wedstrijd: Getafe – Sevilla (2-1)
Datum: 08-02-2015

Plaats: Madrid, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2014-2015

Stadion: Coliseum Alfonso Pérez
Capaciteit: 17.700
Toeschouwersaantal: 6.297

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10