Getafe tickets kopen, hoe doe je dat? Wanneer iemand een voetbalwedstrijd in Madrid wilt bezoeken wordt direct gedacht aan Real- of Atletico Madrid. Echter heeft Madrid veel meer voetbal te bieden. Alleen al op het hoogste niveau, de primera division, zijn 4 Madrileense voetalclubs actief!

Naast de twee eerder genoemde topclubs zijn dit CD Leganés en Getafe CF. De laatste bezocht ik en hieronder deel ik mijn ervaringen.

Wedstrijd getafe bezoeken

Getafe tickets kopen

Getafe is de laatste jaren bezig aan een opmars. Zo werd er afgelopen seizoen Europa League behaald waarin Ajax werd uitgeschakeld. Lange tijd leek Getafe zich voor de Champions League te kwalificeren maar een vormdip voorkwam dit. Met successen komen vaak ook meer toeschouwers en daardoor is het bij Getafe drukker dan ooit.

Steeds meer wedstrijden raken uitverkocht. Zeker de ffiches tegen tegen Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid en de Europese wedstrijden. Om toch zeker te zijn van je tickets voordat je naar Madrid afreist raad ik aan je voetbalreis te boeken bij Voetbaltravel.

Getafe tickets

Voetbaltravel is één van de weinige Nederlandse voetbalreisbureaus die zowel reizen als losse tickets voor Getafe aanbiedt. Neem hiervoor dus een kijkje op hun website.

Getafe Tickets Tip: “Getafe tickets in de competitie zijn niet altijd uitverkocht. Bepaal of jij op de korte of lange zijde wilt zitten en koop op deze tribune de goedkoopst mogelijke tickets. Naar de tribunes zijn geen verschillende ingangen. Je kan vaak dus overal op die tribune plaatsnemen.”

Getafe stadion – Vervoer

Het Getafe stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Metrohalte Los Espartales ligt voor het stadion. Echter loopt hier geen lijn heen vanuit het centrum van Madrid en is dit dus vaak geen optie. Alternatieven naar het Getafe stadion zijn om de trein te nemen naar station El Cesar of Las Margaritas- Universidad. Deze stations zijn te bereiken vanuit het centrum van Madrid, dit duurt ongeveer 20 minuten. Vanaf deze stations is het nog ongeveer een kwartier lopen naar het Getafe stadion.

getafe voetbalreis

Tips voor rondom het Getafe stadion

Bij het stadion zitten een aantal leuke restaurantjes en barretjes. Zelf heb ik wat gegeten bij El Rincon, dit was erg lekker en goedkoop. Voor het stadion kun je Irish pub The Gold’s Abbey vinden. Dit is een leuke plaats om met de supporters een biertje te drinken.

Mijn voetbalreis Getafe

Bezochte wedstrijd: Getafe – Sevilla (2-1)
Datum: 08-02-2015

Plaats: Madrid, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2014-2015

Stadion: Coliseum Alfonso Pérez
Capaciteit: 17.700
Toeschouwersaantal: 6.297

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!