Deze pagina gaat over het kopen van Ajax Napoli tickets. Het gaat hier dus om de wedstrijd in Amsterdam. Ben jij op zoek naar tickets voor de wedstrijd in Napels? Lees dan de pagina over Napoli Ajax tickets. Hoe je kaarten voor Ajax Napoli kan kopen lees je hieronder.

Ajax Napoli tickets, hoe kom je daaraan? Ajax is ook dit seizoen weer actief in de Champions League en komt in de groepsfase onder andere uit tegen Napoli.

Direct Bestellen

Dit belooft een spannende wedstrijd te worden en er is dan ook zeer veel vraag naar tickets. Wil jij deze wedstrijd bijwonen en ben je op zoek naar Ajax Napoli tickets? Lees dan verder en ontdek hoe jij Ajax Napoli kaarten kan kopen.

Kaartverkoopinformatie Ajax Napoli

Uiteraard heeft Ajax zelf tickets aangeboden. Echter, zoals elk jaar zijn in zeer korte tijd alle tickets voor de groepsfase van de Champions League uitverkocht. Mocht je op het moment dat je dit leest nog op zoek zijn naar Ajax Napoli tickets dan is het dus niet meer mogelijk om deze via Ajax zelf te kopen.

Direct Bestellen

Gelukkig is er nog wel een andere partij waar tickets voor Ajax Napoli in de verkoop zijn. Het is hierbij zelfs mogelijk om meerdere kaarten te halen en je hoeft geen (seizoen)clubkaart te hebben.

ajax-tickets

Ajax Napoli tickets kopen

Er is één Nederlands voetbalticketbedrijf dat nog beschikt over Ajax Napoli kaarten. Dit is dan ook de partij die ik adviseer en het gaat hier om Voetbalticketshop. Zij hebben op moment van schrijven nog Champions League tickets voor al Ajax haar thuiswedstrijden dus ook voor de wedstrijd tegen Napoli. Bij hun is het zelfs mogelijk om meerdere kaarten te kopen, hierbij heb je de garantie minimaal met drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Ook kan je zelf kiezen of je plaats wilt nemen op één van de korte zijdes of op de lange zijde eerste ring. Bekijk hier het aanbod en zorg er vandaag nog voor dat jij erbij bent!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

ajax-kaarten

Ajax Napoli wedstrijdinformatie

Ajax Napoli staat op het programma op dinsdag 4 oktober om 21:00 in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam. Het gaat hier om een wedstrijd in de derde speelronde uit groep A van de Champions League. Deze wedstrijd zal weleens bepalend kunnen zijn voor wie er uiteindelijk de knockout-fase van de Champions League bereikt. Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10!

Direct Bestellen

Champions League tickets voor overige wedstrijden