Bundesliga kijken, hoe doe je dat? De Duitse Bundesliga is één van de sterkte competities van Europa. Daarnaast spelen veel Nederlanders op het Duitse hoogste niveau. Duits voetbal kijken is dan ook behoorlijk populair in Nederland. In dit artikel leg ik uit hoe je Duitse Bundesliga kijken kan in Nederland. Ik behandel alleen de legale manieren.

Duits voetbal kijken

Duits voetbal kijken kan op verschillende manieren. Zo is veel Duits voetbal te kijken op de in Nederland te ontvangen Duitse televisiezender ARD. Verder wordt Duits voetbal in Nederland voornamelijk uitgezonden door Viaplay en Ziggo Sport. Ook is Duits voetbal natuurlijk live in het stadion te kijken!

Bundesliga live kijken

Bundesliga live kijken kan in Nederland via Viaplay. Sinds de lancering van Viaplay in Nederland worden alle Bundesliga wedstrijden live op dit platform uitgezonden.

Naast Duits voetbal kijken valt er genoeg te ontdekken op Viaplay. Op voetbalgebied is ook de Premier League exclusief te zien op dit platform en er is veel aandacht voor vrouwenvoetbal. Naast voetbal zijn onder andere Formule 1 en PDC Darts te zien op dit platform.

bundesliga-kijken

Bundesliga kijken in het stadion

Live Bundesliga kijken doe je natuurlijk het liefst in het stadion! Tal van voetballiefhebbers maken regelmatig een tripje over de grens om live een Bundesliga wedstrijd bij te wonen. Helaas denken veel Nederlandse voetbalfans nog dat het erg lastig is om Bundesliga tickets te kopen of dat deze erg prijzig zijn.

Mijn ervaring is dat dit reuze meevalt. Wil jij ook eens live een Bundesliga wedstrijd bijwonen? Met deze tips voor Duits voetbal tickets koop jij makkelijk, snel en voordelig kaarten.

Bundesliga kijken in het stadion Top 3:

Bekijk het aanbod van Voetbaltickets Duitsland

Wedstrijd Borussia Dortmund bezoeken

Bundesliga kijken KPN

Bundesliga kijken via KPN kan ook met Viaplay. Viaplay is op meerdere manieren af te sluiten waaronder via provider KPN. Ook de Duitse zender ARD zit standaard in de tv pakketten van KPN. Op ARD wordt de Duitse variant van Studio Sport uitgezonden genaamd Sportschau.

Op ARD kan je samenvattingen van de Bundesliga en tweede Bundesliga kijken. Ook worden er live wedstrijden om de Duitse DFB Pokal en van het nationale elftal uitgezonden op deze zender.

Bundesliga kijken Ziggo

Ook in de Ziggo pakketten vindt je standaard de Duitse zender ARD voor Bundesliga en tweede Bundesliga samenvattingen, wedstrijden om de DFB Pokal en wedstrijden van het nationale elftal.

Sinds dit seizoen worden verschillende wedstrijden om de Duitse DFB Pokal ook op Ziggo Sport uitgezonden.

2e Bundesliga kijken

Ook het tweede niveau in Duitsland, de 2. Bundesliga wordt steeds populairder. Onder andere grote clubs als Hamburger SV, Fortuna Düsseldorf en Hannover 96 spelen op dit niveau waardoor Bundesliga 2 kijken ook interessant is geworden. Het goede nieuws is dat Viaplay ook alle 2. Bundesliga wedstrijden live uitzendt. Het moge duidelijk zijn dat liefhebbers van Duits voetbal kijken er goed aan doen om Viaplay af te sluiten.

bundesliga-live-kijken

2e Bundesliga kijken in het stadion

Ook in de Tweede Duitse Bundesliga staan wekelijks affiches op het menu die erg interessant zijn om bij te wonen. Wat te denken van bijvoorbeeld het bezoeken van de derby Hamburger SV-Sankt Pauli of een tripje net over de grens naar Fortüna Düsseldorf?

In de Tweede Duitse Bundesliga zitten veel clubs met een verassend goede sfeer. Daarnaast zijn kaartjes voor deze competitie vaak erg goedkoop. Ben jij benieuwd geworden? Bekijk deze tips voor het kopen van Voetbaltickets Duitsland.

2e Bundesliga kijken in het stadion Top 3:

Bekijk het aanbod van Voetbaltickets Duitsland

hsv-tickets

Gratis Duits voetbal kijken

Gratis Duits voetbal kijken kan zoals al eerder benoemd op Duitse zender ARD. Deze zender zit in vrijwel alle Nederlandse tv pakketten. Hierop worden onder andere samenvattingen van de Bundesliga en tweede Bundesliga uitgezonden maar ook wedstrijden om de DFB Pokal.

Duits voetbal kijken en beleven in het stadion?

Meer over voetbal kijken